Mário Lago
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2000 Eleutério
0.0 1989 Quinzote
0.0 1985 Compadre Quelemem
0.0 1984 Nuncjusz apostolski
0.0 1980 Cristiano
0.0 1976 Atílio Souza
0.0 1973 Inácio
0.0 1969 Foscari
0.0 1969 Bar?o de La Torre

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mário Lago filmy Mário Lago najlepsze filmy Mário Lago zdjęcia Mário Lago galeria Mário Lago biografia Mário Lago nominacje Mário Lago nagrody i wyróżnienia Mário Lago filmografia Mário Lago aktor Mário Lago scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.