Maciej Orłoś
Data urodzenia: 1960-07-16
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska
Stan cywilny: trzykrotnie żonaty: 1. żona; 2. Ewa Orłoś (rozwód), 2 synów: Rafał i Antek; 3. Joanna Twardowska, 2 dzieci: córka Melania i syn Kuba

Biografia:
Syn pisarza Kazimierza Orłosia. W latach 90-tych został popularnym prezenterem telewizyjnym (m. in. znamy go z programu informacyjnego "Teleexpress").
5.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 2011 Prezenter prowadzący galę (gościnnie)
7.2 2010 Dziennikarz (gościnnie)
6.4 2008 (różne głosy) (narrator)
5.7 2004 Maciej Orłoś (on sam)
6.6 2003 Dziennikarz Maciek
4.5 2003 Dziennikarz (gościnnie)
4.3 1996 Spiker w tv
5.0 1994 Spiker telewizyjny
6.1 1994 Policjant
6.8 1993 Henri
5.8 1993 Dziennikarz tv (gościnnie)
6.7 1993 Marek Galewicz
7.0 1991 Narzeczony Kaśki
6.4 1991 Ksiądz odprawiający symboliczny pogrzeb Eweliny
6.0 1990 (niewymieniony w czołówce)
7.3 1989 Członek Chóru w "Widowisku"/Feliks Kołakowski w "Scenie Więziennej"(niewy
6.5 1988 Andrzej Kurek, prowadzący spotkania "Anonimowych Alkoholików"
7.6 1988 Riese, oficer Abwehry (gościnnie)
7.6 1988 Milicjant (niewymieniony w czołówce)
6.8 1975 Kazimierz III Wielki w młodości

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Maciej Orłoś filmy Maciej Orłoś najlepsze filmy Maciej Orłoś zdjęcia Maciej Orłoś galeria Maciej Orłoś biografia Maciej Orłoś nominacje Maciej Orłoś nagrody i wyróżnienia Maciej Orłoś filmografia Maciej Orłoś aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.