Maciej Tomaszewski
Data urodzenia: 1961-09-08
Miejsce urodzenia: Szczecin, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2008 Dejwid Koperfilc / Lekarz pogotowia / Mecenas Waserman (gościnnie)
6.1 2006 Dejwid Koperfilc / Lekarz pogotowia / Mecenas Waserman (gościnnie)
7.2 2003 Dejwid Koperfilc / Lekarz pogotowia / Mecenas Waserman (gościnnie)
3.1 2002 Dejwid Koperfilc / Lekarz pogotowia / Mecenas Waserman (gościnnie)
6.7 1999 Dejwid Koperfilc / Lekarz pogotowia / Mecenas Waserman (gościnnie)
3.7 1998 Dejwid Koperfilc / Lekarz pogotowia / Mecenas Waserman (gościnnie)
6.9 1997 Dejwid Koperfilc / Lekarz pogotowia / Mecenas Waserman (gościnnie)
6.6 1988 Dejwid Koperfilc / Lekarz pogotowia / Mecenas Waserman (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Maciej Tomaszewski filmy Maciej Tomaszewski najlepsze filmy Maciej Tomaszewski zdjęcia Maciej Tomaszewski galeria Maciej Tomaszewski biografia Maciej Tomaszewski nominacje Maciej Tomaszewski nagrody i wyróżnienia Maciej Tomaszewski filmografia Maciej Tomaszewski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.