Malcolm Hayes
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 1981 Leonardo da Vinci
6.2 1980 Pomocnik (gościnnie)
8.0 1979 Robbie Costello (gościnnie)
8.7 1977 Jack Thorwold (gościnnie)
8.4
Królowa Elżbieta
Elizabeth R
1971 Kelley
7.0 1965 Sarkastyczny Widz / Solomon
8.6 1962 Jacko (1978) (gościnnie)
4.7 1955 Paul Witt (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Malcolm Hayes filmy Malcolm Hayes najlepsze filmy Malcolm Hayes zdjęcia Malcolm Hayes galeria Malcolm Hayes biografia Malcolm Hayes nominacje Malcolm Hayes nagrody i wyróżnienia Malcolm Hayes filmografia Malcolm Hayes aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.