Małgorzata Szeptycka
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.6 2010 Redaktorka (gościnnie)
4.6 2005 Redaktorka (gościnnie)
7.2 2003 Redaktorka (gościnnie)
6.7 1999 Redaktorka (gościnnie)
3.7 1998 Redaktorka (gościnnie)
3.4 1997 Redaktorka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Małgorzata Szeptycka filmy Małgorzata Szeptycka najlepsze filmy Małgorzata Szeptycka zdjęcia Małgorzata Szeptycka galeria Małgorzata Szeptycka biografia Małgorzata Szeptycka nominacje Małgorzata Szeptycka nagrody i wyróżnienia Małgorzata Szeptycka filmografia Małgorzata Szeptycka aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.