Marian Czerski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 2010 Kanadyjczyk / Kowalski / Proboszcz Maślak / Poseł Pierdzimąka (gościn
6.5 2009 Kanadyjczyk / Kowalski / Proboszcz Maślak / Poseł Pierdzimąka (gościn
3.6 2005 Kanadyjczyk / Kowalski / Proboszcz Maślak / Poseł Pierdzimąka (gościn
5.2 2005 Kanadyjczyk / Kowalski / Proboszcz Maślak / Poseł Pierdzimąka (gościn
5.0
Vipo i przyjaciele
Vipo - Adventures of The Flying Dog
2005 Kanadyjczyk / Kowalski / Proboszcz Maślak / Poseł Pierdzimąka (gościn
6.2
Autobusy
Busy Buses
2003 Kanadyjczyk / Kowalski / Proboszcz Maślak / Poseł Pierdzimąka (gościn
7.2 2003 Kanadyjczyk / Kowalski / Proboszcz Maślak / Poseł Pierdzimąka (gościn
6.7 1999 Kanadyjczyk / Kowalski / Proboszcz Maślak / Poseł Pierdzimąka (gościnnie)
3.7 1998 Kanadyjczyk / Kowalski / Proboszcz Maślak / Poseł Pierdzimąka (gościn

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marian Czerski filmy Marian Czerski najlepsze filmy Marian Czerski zdjęcia Marian Czerski galeria Marian Czerski biografia Marian Czerski nominacje Marian Czerski nagrody i wyróżnienia Marian Czerski filmografia Marian Czerski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.