Mariusz Drężek
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Maciej Walczak, adwokat Agnieszki (gościnnie)
7.2 2011 Jeremiasz Krupa (gościnnie)
6.8 2011 Maciej Walczak, adwokat Agnieszki (gościnnie)
5.7 2011 Maciej Walczak, adwokat Agnieszki (gościnnie)
5.8 2010 Maciej Walczak, adwokat Agnieszki (gościnnie)
7.6 2010 Maciej Walczak, adwokat Agnieszki (gościnnie)
6.5 2010 Maciej Walczak, adwokat Agnieszki (gościnnie)
4.9 2009 Maciej Walczak, adwokat Agnieszki (gościnnie)
6.4 2009 Maciej Walczak, adwokat Agnieszki (gościnnie)
6.3 2008 Maciej Walczak, adwokat Agnieszki (gościnnie)
6.5 2006 Maciej Walczak, adwokat Agnieszki (gościnnie)
5.1 2006 Maciej Walczak, adwokat Agnieszki (gościnnie)
8.2 2005 Witalij Kaługin (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Maciej Walczak, adwokat Agnieszki (gościnnie)
7.9 2004 Maciej Walczak, adwokat Agnieszki (gościnnie)
6.3 2004 Maciej Walczak, adwokat Agnieszki (gościnnie)
6.1 2004 Maciej Walczak, adwokat Agnieszki (gościnnie)
5.4 2004 Maciej Walczak, adwokat Agnieszki (gościnnie)
6.9 2004 Maciej Walczak, adwokat Agnieszki (gościnnie)
4.8 2003 Maciej Walczak, adwokat Agnieszki (gościnnie)
6.6 2003 Maciej Walczak, adwokat Agnieszki (gościnnie)
5.8 2003 Maciej Walczak, adwokat Agnieszki (gościnnie)
7.2 2003 Maciej Walczak, adwokat Agnieszki (gościnnie)
6.7 1999 Dresiarz / Ksiądz / Romek (gościnnie)
3.7 1998 Maciej Walczak, adwokat Agnieszki (gościnnie)
6.8 1996 Maciej Walczak, adwokat Agnieszki (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mariusz Drężek filmy Mariusz Drężek najlepsze filmy Mariusz Drężek zdjęcia Mariusz Drężek galeria Mariusz Drężek biografia Mariusz Drężek nominacje Mariusz Drężek nagrody i wyróżnienia Mariusz Drężek filmografia Mariusz Drężek aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.