Martin Potter
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 1985 Gaius Calpernius Piso
7.2 1982 Tarzan (gościnnie)
9.0 1981 Paolo Orsini
0.0 1978 Morgan Jones (gościnnie)
0.0 1975 Robin Hood
7.8 1969 Encolpio
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Eirak (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Martin Potter filmy Martin Potter najlepsze filmy Martin Potter zdjęcia Martin Potter galeria Martin Potter biografia Martin Potter nominacje Martin Potter nagrody i wyróżnienia Martin Potter filmografia Martin Potter aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.