Martin Wyldeck
Data urodzenia: 1988-04-29

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.7 1977 Jack (gościnnie)
7.9
Hotel Zacisze
Fawlty Towers
1975 Sir Richard Morris (1975) (gościnnie)
0.0 1972 Prokov (gościnnie)
7.0 1972 Samson (1972)
0.0 1970 Trotwood
5.7
Armia tatuśka
Dad's Army
1968 Major Regan (gościnnie)
6.6
Noc musi nadejść
Night Must Fall
1964 Inspektor Willet
8.1 1964 Morse Hudson (gościnnie)
0.0 1963 William Keble / William Keeble(gościnnie)
0.0 1962 Osmund Bates
8.6 1962 Elegant / Frank Rise (1963) / Arnold (1964) / Lake (1967) (gościnnie)
7.6
Święty
Saint, The
1962 Bates / Pan Mason / Van Effen / Mężczyzna na przyjęciu (gościnnie)
7.0 1961 Oficer ochrony
0.0 1961 Morris
0.0 1960 Barry (gościnnie)
0.0 1960 Kierownik hotelu (gościnnie)
0.0 1959 Inspektor Higgins (gościnnie)
6.8 1958 Sir William
0.0 1957 Inspektor Welsh(gościnnie)
8.5 1955 Ulrich (gościnnie)
7.6 1955 Oficer Mott / Magelis

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Martin Wyldeck filmy Martin Wyldeck najlepsze filmy Martin Wyldeck zdjęcia Martin Wyldeck galeria Martin Wyldeck biografia Martin Wyldeck nominacje Martin Wyldeck nagrody i wyróżnienia Martin Wyldeck filmografia Martin Wyldeck aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.