Michał Paszczyk
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2009 Mężczyzna (gościnnie)
3.6 2005 (gościnnie)
7.2 2003 Sebastian, pomocnik kierowcy (gościnnie)
3.1 2002 (gościnnie)
6.4 2000 Tragarz w firmie "Szczygieł" (gościnnie)
3.7 1998 Dziennikarz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michał Paszczyk filmy Michał Paszczyk najlepsze filmy Michał Paszczyk zdjęcia Michał Paszczyk galeria Michał Paszczyk biografia Michał Paszczyk nominacje Michał Paszczyk nagrody i wyróżnienia Michał Paszczyk filmografia Michał Paszczyk aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.