Mieczysław Janowski
Data urodzenia: 1935-03-22
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.4 2004 Woj księcia
7.2 2003 Lekarz (gościnnie)
3.7 1998 Prokurator, znajomy Dębowskiego (gościnnie)
5.1
Królowa złodziei
Marion du faouet - chef de volerus
1997
7.4 1989 Celnik w Dołach(niewymieniony w czołówce)
5.3 1989 Mężczyzna na przyjęciu u Powilańskich
7.4 1989 Kierowca konsula
7.4 1989 Radiotelegrafista
7.3 1989 Komornik (gościnnie)
7.8 1989 Mężczyzna na przyjęciu u Powiłańskich (gościnnie)
6.5 1988 Johann
7.6 1988 Milicjant
7.8 1988 Prokurator (gościnnie)
6.0 1987 Bileter Kazimierz
7.6 1987 Oficer
7.7 1987 Kolega zabitego kierowcy
7.5 1987 Człowiek w prochowcu goniący Marcela
7.9 1987 Członek oddziału "leśnych" (gościnnie)
7.0 1986 Schulz, kapitan "Stelli"
6.0 1985 Członek ławy przysięgłych
7.3 1984
6.0 1983 Huzar
6.8 1982 Pracownik ośrodka(niewymieniony w czołówce)
7.9
Hotel Polanów i jego goście
Hotel Polan und seine Gäste
1982 Lokaj
7.7 1981 Olek, strażnik w banku Kramera
7.9 1981 Wychowawca obozowy
3.9 1981 Milicjant
6.9 1981
6.9 1980 Polski jeniec(niewymieniony w czołówce)
7.4 1980 Oficer w sztabie republikanów
7.3 1979 Szabrownik
7.0 1978 Towarzysz(niewymieniony w czołówce)
7.5 1975 Dowódca słowackiego oddziału partyzanckiego
5.8 1973 Pacjent szpitala(niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mieczysław Janowski filmy Mieczysław Janowski najlepsze filmy Mieczysław Janowski zdjęcia Mieczysław Janowski galeria Mieczysław Janowski biografia Mieczysław Janowski nominacje Mieczysław Janowski nagrody i wyróżnienia Mieczysław Janowski filmografia Mieczysław Janowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.