Miłogost Reczek
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Jerzy Michalak, były pracownik Prospectrum (gościnnie)
6.5 2012 Sędzia Hopkins (polski dubbing)
7.4
Madagaskar 3
Madagascar 3: Europe's Most Wanted
2012 Vitalis (polski dubbing)
3.2 2011 Siwy Dymek (polski dubbing)
6.8
Shrek Forever
Shrek Forever After
2010 Siwy Dymek (polski dubbing)
6.8 2010 Siwy Dymek (polski dubbing)
7.9
Totalna Porażka w Trasie
Total Drama World Tour
2010 Siwy Dymek (polski dubbing)
4.5
Kapitan Biceps
Captain Biceps
2010 Siwy Dymek (polski dubbing)
7.5 2009 Siwy Dymek (polski dubbing)
6.0 2009 Siwy Dymek (polski dubbing)
5.6 2009 Siwy Dymek (polski dubbing)
6.5
Zeke i Luther
Zeke and Luther
2009 Siwy Dymek (polski dubbing)
7.1
Plan Totalnej Porażki
Total Drama Action
2009 Siwy Dymek (polski dubbing)
8.1 2009 Siwy Dymek (polski dubbing)
6.2
Stacyjkowo
Chuggington
2008 Siwy Dymek (polski dubbing)
8.1
Pingwiny z Madagaskaru
The Penguins of Madagascar
2008 Max / Hans (polski dubbing) (gościnnie)
7.9
Fineasz i Ferb
Phineas and Ferb
2007 Siwy Dymek (polski dubbing)
4.6 2007 Siwy Dymek (polski dubbing)
7.4
Wyspa Totalnej Porażki
Total Drama Island
2007 Siwy Dymek (polski dubbing)
3.3 2007 Siwy Dymek (polski dubbing)
6.4
George prosto z drzewa
George of the Jungle
2007 Siwy Dymek (polski dubbing)
3.9
Skunks Fu
Skunk Fu!
2007 Siwy Dymek (polski dubbing)
6.8
Rajdek - mała wyścigówka
Roary the Racing Car
2007 Siwy Dymek (polski dubbing)
7.0
Wielka rodzina
Large Family, The
2007 Siwy Dymek (polski dubbing)
6.7
Shrek Trzeci
Shrek the Third
2007 Siwy Dymek (polski dubbing)
5.7
Zawiadowca Ernie
Underground Ernie
2006 Siwy Dymek (polski dubbing)
7.0
Nie ma to jak hotel
Suite Life of Zack and Cody, The
2005 Siwy Dymek (polski dubbing)
8.0
Awatar: Legenda Aanga
Avatar: The Last Airbender
2005 Siwy Dymek (polski dubbing)
5.8
Kraina Elfów
Faireez
2005 Siwy Dymek (polski dubbing)
8.2 2005 Policjant grający hejnał na trąbce (gościnnie)
6.9 2004 Siwy Dymek (polski dubbing)
8.1 2003 Siwy Dymek (polski dubbing)
7.1 2003 Siwy Dymek (polski dubbing)
7.6
Sekretny świat misia Beniamina
Secret World of Benjamin Bear, The
2003 Siwy Dymek (polski dubbing)
6.2
Autobusy
Busy Buses
2003 Siwy Dymek (polski dubbing)
7.2 2003 Siwy Dymek (polski dubbing)
7.1
Kropelka - przygody z wodą
Raindrop The Water is Adventure
2002 Siwy Dymek (polski dubbing)
3.1 2002 Siwy Dymek (polski dubbing)
6.7 1999 Redaktor (gościnnie)
3.7 1998 Siwy Dymek (polski dubbing)
6.6
Niemcy
Germans
1997 Siwy Dymek (polski dubbing)
6.4 1993 Siwy Dymek (polski dubbing)
7.4 1989 Siwy Dymek (polski dubbing)
7.4 1989 Siwy Dymek (polski dubbing)
7.6 1988 Siwy Dymek (polski dubbing)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Miłogost Reczek filmy Miłogost Reczek najlepsze filmy Miłogost Reczek zdjęcia Miłogost Reczek galeria Miłogost Reczek biografia Miłogost Reczek nominacje Miłogost Reczek nagrody i wyróżnienia Miłogost Reczek filmografia Miłogost Reczek aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.