Monika Bolly
Data urodzenia: 1968-02-01
Miejsce urodzenia: Oleśnica, Polska

Biografia:
Absolwentka wydziału aktorskiego PWST we Wrocławiu. W latach 1991-93 występowała w Operetce Wrocławskiej, od 1993 jest aktorką Teatru Polskiego we Wrocławiu.
5.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.8 2006 Anka, narzeczona Mietka (gościnnie)
7.6
Sekretny świat misia Beniamina
Secret World of Benjamin Bear, The
2003 Anka, narzeczona Mietka (gościnnie)
6.7 1999 Anka, narzeczona Mietka (gościnnie)
3.7 1998 Anka, narzeczona Mietka (gościnnie)
6.9 1997 Anka, narzeczona Mietka (gościnnie)
3.4 1997 Anka, narzeczona Mietka (gościnnie)
6.6 1995 Anka, narzeczona Mietka (gościnnie)
6.3
WOW
1993 Anka, narzeczona Mietka (gościnnie)
6.7 1993 Anka, narzeczona Mietka (gościnnie)
5.4 1992 Anka, narzeczona Mietka (gościnnie)
6.1 1991 Anka, narzeczona Mietka (gościnnie)
6.3 1991 Anka, narzeczona Mietka (gościnnie)
7.8 1990 Anka, narzeczona Mietka (gościnnie)
7.6 1989 Anka, narzeczona Mietka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Monika Bolly filmy Monika Bolly najlepsze filmy Monika Bolly zdjęcia Monika Bolly galeria Monika Bolly biografia Monika Bolly nominacje Monika Bolly nagrody i wyróżnienia Monika Bolly filmografia Monika Bolly aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.