Monika Pikuła
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Sędzina Filipek (gościnnie)
7.4
Madagaskar 3
Madagascar 3: Europe's Most Wanted
2012 Gia (polski dubbing)
7.0
Lorax
Dr. Seuss' The Lorax
2012 Shelly / Mieszkanka Hoboken (polski dubbing)
0.0 2011 Shelly / Mieszkanka Hoboken (polski dubbing)
6.7 2010 Shelly / Mieszkanka Hoboken (polski dubbing)
7.2 2010 Shelly / Mieszkanka Hoboken (polski dubbing)
4.2
Tulisie. Przygoda w słonecznej krainie
Tropa de trapo en el país donde siempre brilla el sol, La
2010 Shelly / Mieszkanka Hoboken (polski dubbing)
6.5 2009 Shelly / Mieszkanka Hoboken (polski dubbing)
6.9
Słoneczna Sonny
Sonny with a Chance
2009 Shelly / Mieszkanka Hoboken (polski dubbing)
5.9
Przygody K9
K9: The Series
2009 Shelly / Mieszkanka Hoboken (polski dubbing)
8.2
Aniołki i spółka
Angel's Friends
2009 Shelly / Mieszkanka Hoboken (polski dubbing)
6.0
Liga Złośliwców
League of Super Evil, The
2009 Shelly / Mieszkanka Hoboken (polski dubbing)
7.6
Złomka bujdy na resorach
Mater's Tall Tales
2008 Shelly / Mieszkanka Hoboken (polski dubbing)
10.0 2008 Shelly / Mieszkanka Hoboken (polski dubbing)
7.1 2008 Shelly / Mieszkanka Hoboken (polski dubbing)
8.1
Pingwiny z Madagaskaru
The Penguins of Madagascar
2008 Shelly / Mieszkanka Hoboken (polski dubbing) (gościnnie)
7.1
Nie ma to jak statek
Suite Life on Deck, The
2008 Shelly / Mieszkanka Hoboken (polski dubbing)
7.9
Fineasz i Ferb
Phineas and Ferb
2007 Shelly / Mieszkanka Hoboken (polski dubbing)
7.4 2007 Shelly / Mieszkanka Hoboken (polski dubbing)
6.2
Przygody Sary Jane
Sarah Jane Adventures, The
2007 Shelly / Mieszkanka Hoboken (polski dubbing)
6.9
Zagroda według Otisa
Back at the Barnyard
2007 Shelly / Mieszkanka Hoboken (polski dubbing)
8.4
Tropiciele zagadek
Busytown Mysteries (Hurray for Huckle!)
2007 Shelly / Mieszkanka Hoboken (polski dubbing)
5.7 2006 Shelly / Mieszkanka Hoboken (polski dubbing)
4.0
Mam rakietę
I Got a Rocket!
2006 Shelly / Mieszkanka Hoboken (polski dubbing)
6.0
Śniegusie
Ozie Boo!
2006 Shelly / Mieszkanka Hoboken (polski dubbing)
6.5
Wróżby kumaka
Unkenrufe
2005 Shelly / Mieszkanka Hoboken (polski dubbing)
6.7 2005 Shelly / Mieszkanka Hoboken (polski dubbing)
7.0
Nie ma to jak hotel
Suite Life of Zack and Cody, The
2005 Shelly / Mieszkanka Hoboken (polski dubbing)
8.0
Awatar: Legenda Aanga
Avatar: The Last Airbender
2005 Shelly / Mieszkanka Hoboken (polski dubbing)
6.3 2005 Shelly / Mieszkanka Hoboken (polski dubbing)
3.5 2005 Shelly / Mieszkanka Hoboken (polski dubbing)
6.9
Amerykański smok Jake Long
American Dragon: Jake Long
2005 Shelly / Mieszkanka Hoboken (polski dubbing)
5.0 2005 Shelly / Mieszkanka Hoboken (polski dubbing)
5.5 2005 Shelly / Mieszkanka Hoboken (polski dubbing)
5.6
Nurkuj, Olly!
Dive Olly Dive!
2005 Shelly / Mieszkanka Hoboken (polski dubbing)
5.8
Kraina Elfów
Faireez
2005 Shelly / Mieszkanka Hoboken (polski dubbing)
6.9 2004 Shelly / Mieszkanka Hoboken (polski dubbing)
4.5 2003 Shelly / Mieszkanka Hoboken (polski dubbing)
7.2 2002 Shelly / Mieszkanka Hoboken (polski dubbing)
7.4
Liga Sprawiedliwych
Justice League
2001 Shelly / Mieszkanka Hoboken (polski dubbing)
5.4
Smyki
Tweenies
1999 Shelly / Mieszkanka Hoboken (polski dubbing)
7.2
SpongeBob Kanciastoporty
SpongeBob SquarePants
1999 Shelly / Mieszkanka Hoboken (polski dubbing)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Monika Pikuła filmy Monika Pikuła najlepsze filmy Monika Pikuła zdjęcia Monika Pikuła galeria Monika Pikuła biografia Monika Pikuła nominacje Monika Pikuła nagrody i wyróżnienia Monika Pikuła filmografia Monika Pikuła aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.