Nina Roguż
Data urodzenia: mąż Maciej

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
3.7 2004 Pamelcia (gościnnie)
4.9 2003 Pamelcia (gościnnie)
4.5 2003 Pamelcia (gościnnie)
5.8 2003 Pamelcia (gościnnie)
6.1 2002 Pamelcia (gościnnie)
4.7 2002 Pamelcia (gościnnie)
6.8 1999 Pamelcia (gościnnie)
6.7 1999 Pamelcia (gościnnie)
6.9 1997 Pamelcia (gościnnie)
6.7 1996 Pamelcia (gościnnie)
6.3 1995 Pamelcia (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nina Roguż filmy Nina Roguż najlepsze filmy Nina Roguż zdjęcia Nina Roguż galeria Nina Roguż biografia Nina Roguż nominacje Nina Roguż nagrody i wyróżnienia Nina Roguż filmografia Nina Roguż aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.