Patrycja Szczepanowska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2008 Mariola Filipiak (gościnnie)
4.4 2006 Kicia
5.0 2006 Traci / Didżej (polski dubbing)
4.8 2003 Marzena, córka Doris (gościnnie)
4.5 2003 Policjantka Milenia (gościnnie)
4.7 2003 Marzena, dziewczyna Andrzeja
7.2 2002 Magda (głos) (gościnnie)
6.9 1999 (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Patrycja Szczepanowska filmy Patrycja Szczepanowska najlepsze filmy Patrycja Szczepanowska zdjęcia Patrycja Szczepanowska galeria Patrycja Szczepanowska biografia Patrycja Szczepanowska nominacje Patrycja Szczepanowska nagrody i wyróżnienia Patrycja Szczepanowska filmografia Patrycja Szczepanowska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.