Pedro Paulo Rangel
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2007 Galileu
7.7 2005 Argemiro Falcao
0.0 2004 Freitas Valle
1.0 2002 Vicente Silva
10.0 2001 Frank Silva (gościnnie)
0.0 2000 Dom Jayme
0.0 2000 Calixto de Oliveira
0.0 2000 Davidão
0.0 1998 Clóvis
0.0 1997 Padre José
0.0 1993 Joaquim 'Joe' Machado
0.0 1991 Ojciec Monteirinho
0.0 1988 Sebastião
10.0
Za wszelką cenę
Vale Tudo
1988 Audálio (Polyanna)
0.0 1981
0.0 1978 Chiquito
0.0 1976 Dirceu
0.0 1975 Carlos
0.0 1972
0.0 1972 Gastão

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Pedro Paulo Rangel filmy Pedro Paulo Rangel najlepsze filmy Pedro Paulo Rangel zdjęcia Pedro Paulo Rangel galeria Pedro Paulo Rangel biografia Pedro Paulo Rangel nominacje Pedro Paulo Rangel nagrody i wyróżnienia Pedro Paulo Rangel filmografia Pedro Paulo Rangel aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.