Prunella Scales
Data urodzenia: 1932-06-22
Miejsce urodzenia: Sutton Abinger, Anglia, Wielka Brytania
Stan cywilny: mąż Timothy West (od 1963), dzieci: Samuel (ur. 19.06.1966) i Joseph

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
9.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2011 Ciotka Greta
0.0 2003 Prezenterka / Królowa Wiktoria
8.1
Ludzka twarz
Human Face, The
2001 Właścicielka sklepu zoologicznego/żona
8.6 2000 Królowa Wiktoria (2002) (głos)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Eleanor Bunsall (gościnnie)
0.0 1995 Pani Tilston
7.0
Wilk
Wolf
1994 Maude
7.8 1992 Ciotka Juley
8.5 1988 Różne role (gościnnie)
6.8
Samotna pasja Judith Hearne
Lonely Passion of Judith Hearne, The
1987 Moira O'Neill
0.0 1985 Panna Elizabeth Mapp
5.5 1983 Lady Kingsclere
7.0 1983 Pani Pollert
7.4 1981 Gloria Gibbins (gościnnie)
0.0 1977 Diana Blake (gościnnie)
7.9
Hotel Zacisze
Fawlty Towers
1975 Sybil Fawlty
10.0 1973 Marion Joyce (gościnnie)
8.4 1965 Gawędziarka (gościnnie)
7.6 1955 Grace Kennion / Morag
8.3
Duma i uprzedzenie
Pride and Prejudice
1952 Lydia Bennet

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Prunella Scales filmy Prunella Scales najlepsze filmy Prunella Scales zdjęcia Prunella Scales galeria Prunella Scales biografia Prunella Scales nominacje Prunella Scales nagrody i wyróżnienia Prunella Scales filmografia Prunella Scales aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.