Rafał Szałajko
Data urodzenia: 1974-05-15
Miejsce urodzenia: Sanok, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2008 II reżyser (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Włoski kelner (gościnnie)
5.7 2004 "Finansista" bez biletu (gościnnie)
6.1 2004 Marek Jabłoński (gościnnie)
6.9 2004 Krystjan Małecki (gościnnie)
5.7 2000 "Średni", członek bandy
4.2 2000 pomocnik administratora Rączki

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rafał Szałajko filmy Rafał Szałajko najlepsze filmy Rafał Szałajko zdjęcia Rafał Szałajko galeria Rafał Szałajko biografia Rafał Szałajko nominacje Rafał Szałajko nagrody i wyróżnienia Rafał Szałajko filmografia Rafał Szałajko aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.