Robert Lankesheer
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.7 1977 Wikary (gościnnie)
7.9
Hotel Zacisze
Fawlty Towers
1975 Pan Thurston (gościnnie)
5.7
Armia tatuśka
Dad's Army
1968 Oficer medyczny (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Szambelan (gościnnie)
8.6 1962 Phillips (1968) / Butler (1976) (gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Pracownik na kempingu (1963) (gościnnie)
4.7 1955 Pan Bolton (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Robert Lankesheer filmy Robert Lankesheer najlepsze filmy Robert Lankesheer zdjęcia Robert Lankesheer galeria Robert Lankesheer biografia Robert Lankesheer nominacje Robert Lankesheer nagrody i wyróżnienia Robert Lankesheer filmografia Robert Lankesheer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.