Sam Dastor
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1992 Jean (gościnnie)
8.5
Koleje wojny
Fortunes of War
1987 Dr Shafik
5.7
Lord Mountbatten: ostatni wicekról Indii
Lord Mountbatten: The Last Viceroy
1986 Gandhi
9.0 1981 Niccolo Machiavelli
8.8
Tak, panie Ministrze
Yes, Minister
1980 Biznesmen (gościnnie)
10.0 1978 Atard (1978) (gościnnie)
8.2
Ja, Klaudiusz
I, Claudius
1976 Kasjusz Cherea
8.1
Kosmos 1999
Space: 1999
1975 Dr Ed Spencer (gościnnie)
7.0 1972 Paul Hahn (1977) (gościnnie)
0.0 1967 Bennett / O'Brian /Johnny / Sean O'Casey / Pan młody / Doktor
0.0 1966 Dr Pusey (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sam Dastor filmy Sam Dastor najlepsze filmy Sam Dastor zdjęcia Sam Dastor galeria Sam Dastor biografia Sam Dastor nominacje Sam Dastor nagrody i wyróżnienia Sam Dastor filmografia Sam Dastor aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.