Simon Lack
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 1981 Josef Brada
7.5 1978 Major Freidel
0.0 1977 Luff(gościnnie)
4.0 1974 Pan Allan (gościnnie)
0.0 1972 Pułkownik Andreyev (gościnnie)
6.5 1972 (gościnnie)
10.0 1971 Parsons (gościnnie)
0.0 1969 Agnew (gościnnie)
0.0 1968 Earl of Moray (gościnnie)
0.0 1967 Peter Tolchard
5.5 1967 Hrabia Maretta (gościnnie)
7.0 1965 Alfred Lockhart / Pamphilius / Thomas Whamond
0.0
R3
1964 Dr Jack Morton
7.0 1964 Symonds (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Profesor Charles Kettering (gościnnie)
7.6
Święty
Saint, The
1962 Solarz/ Craddock (gościnnie)
0.0 1961 Parks (gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Nesbitt (1968) (gościnnie)
0.0 1959 Dan Coombs (gościnnie)
7.6 1955 Hargreaves
4.7 1955 Sturmer (gościnnie)
8.7 1954 Kapral dragonów (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Simon Lack filmy Simon Lack najlepsze filmy Simon Lack zdjęcia Simon Lack galeria Simon Lack biografia Simon Lack nominacje Simon Lack nagrody i wyróżnienia Simon Lack filmografia Simon Lack aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.