Stella Tanner
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1996 Właścicielka kawiarni (gościnnie)
0.0 1985 Pani Beasley
0.0 1981
6.0 1977 Pani Daniels (gościnnie)
0.0 1975 Vera Caplan
7.9
Hotel Zacisze
Fawlty Towers
1975 Panna Arrad (1979) (gościnnie)
1.0 1975 (gościnnie)
8.0 1974 Kelnerka na stacji (gościnnie)
0.0 1971 Pani Fletcher (gościnnie)
0.0 1969 Alice Gunning (gościnnie)
0.0 1968 Lil (gościnnie)
0.0 1967 Dolly / Madame Alex
0.0 1966 May(gościnnie)
0.0 1966 (gościnnie)
0.0 1963 Pani Weston / Valerie(gościnnie)
8.6 1962 Pani Price (1964) / Weeks (1967) / Mason / Ruby Barnes (1970) (gościn
0.0 1961 Olive
4.7 1955 Dora Maddox (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Stella Tanner filmy Stella Tanner najlepsze filmy Stella Tanner zdjęcia Stella Tanner galeria Stella Tanner biografia Stella Tanner nominacje Stella Tanner nagrody i wyróżnienia Stella Tanner filmografia Stella Tanner aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.