Steve Plytas
Data urodzenia: 1913-01-09
Miejsce urodzenia: 1994-12
Stan cywilny: Stambuł, Turcja

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 1989 Chirurg plastyczny
5.5
Superman IV
Superman IV: The Quest for Peace
1987 Rosyjski generał
8.7
Powrót Sherlocka Holmesa
Return of Sherlock Holmes, The
1986 Venucci Snr (gościnnie)
10.0 1984 Główny kelner (gościnnie)
0.0 1983 Nikolaidis
0.0 1980 (gościnnie)
7.2 1979 Profesor Daxatides (gościnnie)
8.0 1979 George (niewymieniony w czołówce)
7.3
Zemsta Różowej Pantery
Revenge of the Pink Panther
1978 Członek komisji Douvier #5
10.0 1978 Sandilands (1979) (gościnnie)
8.7 1977 Zagraniczny obserwator #2 (gościnnie)
0.0 1976 Bruno Laszlo
7.9
Hotel Zacisze
Fawlty Towers
1975 Kurt (gościnnie)
8.0 1973 Menadżer w restauracji (gościnnie)
5.5
Oh! Co za urocza wojenka
Oh! What a Lovely War
1969 Turecki attache wojskowy(niewymieniony w czołówce)
0.0 1969 Lizardos (gościnnie)
7.0 1968 Frederico
0.0 1965 Beresov
8.1 1964 Crito Manikuros (gościnnie)
7.0 1964 Przesłuchujący (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Wigner (gościnnie)
0.0 1962 Ulric(gościnnie)
0.0 1962 Mohammed Ali (gościnnie)
8.6 1962 Stavros Papadopoulos (1967) (gościnnie)
7.6
Święty
Saint, The
1962 Ernst Scherwin / Cirano (gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 De Groot (1963) (gościnnie)
0.0 1960 Acker (gościnnie)
7.6 1955 Karl / Joseph
4.7 1955 Pan Colly (gościnnie)
8.7 1954 Ochrypły kierowca (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Steve Plytas filmy Steve Plytas najlepsze filmy Steve Plytas zdjęcia Steve Plytas galeria Steve Plytas biografia Steve Plytas nominacje Steve Plytas nagrody i wyróżnienia Steve Plytas filmografia Steve Plytas aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.