Wanda Węsław-Idzińska
Data urodzenia: 1925-08-20
Miejsce urodzenia: 2004-11-21

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
2.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 1999 Baba, w czołówce błędnie podano nazwisko: Węcław-Idzińska (gościnnie)
3.7 1998 Baba, w czołówce błędnie podano nazwisko: Węcław-Idzińska (gościnnie)
7.6 1995 Baba, w czołówce błędnie podano nazwisko: Węcław-Idzińska (gościnnie)
7.0 1986 Baba, w czołówce błędnie podano nazwisko: Węcław-Idzińska (gościnnie)
7.4 1982 Baba, w czołówce błędnie podano nazwisko: Węcław-Idzińska (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Wanda Węsław-Idzińska filmy Wanda Węsław-Idzińska najlepsze filmy Wanda Węsław-Idzińska zdjęcia Wanda Węsław-Idzińska galeria Wanda Węsław-Idzińska biografia Wanda Węsław-Idzińska nominacje Wanda Węsław-Idzińska nagrody i wyróżnienia Wanda Węsław-Idzińska filmografia Wanda Węsław-Idzińska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.