Yves Beneyton
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2003 Arnault (gościnnie)
10.0
Czas siewu i czas żniw
Semailles et les moissons, Les
2001 Buche
8.0 2000 Vincent Bataille (gościnnie)
6.2
Akcja nad Berlinem
Aktion über Berlin
1998 (gościnnie)
0.0 1996 Boniek(gościnnie)
9.5 1996 Christian Rocher
0.0 1994 Pan Chauveau (gościnnie)
7.2
Kroniki młodego Indiany Jonesa
Young Indiana Jones Chronicles, The
1992 Benet(gościnnie)
0.0 1988 (gościnnie)
0.0 1987 Jacques
8.7
Powrót Sherlocka Holmesa
Return of Sherlock Holmes, The
1986 Eduardo Lucas (gościnnie)
0.0 1985 (gościnnie)
7.9
Robin z Sherwood
Robin of Sherwood
1984 Reynald de Villaret (gościnnie)
7.3
Rydwany ognia
Chariots of Fire
1981 George Andre
9.0 1981 Louis XII
9.0
Potwór
Mostro, Il
1977
8.7 1977 Rene Lacoste (gościnnie)
0.0 1976 Motocyklista
8.8
Brygady Tygrysa
Brigades du tigre, Les
1974 Michel Moulin (1983) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Yves Beneyton filmy Yves Beneyton najlepsze filmy Yves Beneyton zdjęcia Yves Beneyton galeria Yves Beneyton biografia Yves Beneyton nominacje Yves Beneyton nagrody i wyróżnienia Yves Beneyton filmografia Yves Beneyton aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.