Yvonne Gilan
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
2.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1989 Madame Nadal (gościnnie)
7.9
Imperium Słońca
Empire of the Sun
1987 Pani Lockwood
7.3
Rydwany ognia
Chariots of Fire
1981 Pani Liddell
7.9
Hotel Zacisze
Fawlty Towers
1975 Pani Peignoir (1975) (gościnnie)
8.8 1964 Eileen Blythe
0.0 1962 Molly / Agnes Gregg / Elsie Carnegie / Mildred Allison / Kate / Annie Heatherington
8.6 1962 Vera Cowley (1967) (gościnnie)
4.7 1955 Sarah Kendrick (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Yvonne Gilan filmy Yvonne Gilan najlepsze filmy Yvonne Gilan zdjęcia Yvonne Gilan galeria Yvonne Gilan biografia Yvonne Gilan nominacje Yvonne Gilan nagrody i wyróżnienia Yvonne Gilan filmografia Yvonne Gilan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.